Avís legal

AVÍS LEGAL

condicions generals

La informació detallada dels apartaments anunciats en www.pisosadias.com pertany a l'empresa "Pisos a Dies" amb domicili social al C / Dr. Nequi 6 Local 1, AD 500 Andorra la Vella, Principat d'Andorra, amb el codi de registre de comerç 923483G.

"Pisos a Dies" actua al mateix temps com a propietari i intermediari representant dels propietaris de tots els apartaments moblats per a vacances que estan en lloguer en aquest lloc web.

altres Serveis

"Pisos a Dies" només actua com a intermediari en el lloguer per dies d'apartaments moblats per a vacances, i com a agent de reserves en nom de l'usuari, de manera que no es podrà considerar responsable de la prestació dels serveis per part dels proveïdors fora de aquest àmbit. Ús de la Web El client pot utilitzar la pàgina web amb l'única finalitat de fer consultes o reserves legítimes, amb el compromís corresponent de no fer cap reserva especulativa, falsa o fraudulenta, ni reserves en anticipació de demanda. El client també es compromet a proporcionar als www.pisosadias.com informació de contacte correcta i precisa, com l'adreça electrònica, i consenteix que, en cas necessari, pisos en dies pugui utilitzar-la com a forma de contacte.

Acceptació de les condicions.

El fet de visitar i utilitzar la pàgina web implica l'acceptació expressa per part del consumidor / client de totes i cadascuna de les condicions generals, que es consideren automàticament incorporades al contracte, sense que sigui necessària la transcripció escrita individualitzada, i que completen i desenvolupen la legislació específica aplicable sense contravenir-la. Ús de la informació de contacte del client. El client, titular de la reserva, garanteix que té més de 18 anys i que està legalment capacitat per utilitzar la pàgina web i contreure obligacions legals. El client garanteix que les dades personals facilitades durant el procés de reserva són correctes i accepta la responsabilitat financera per qualsevol operació realitzada sota el seu nom o el seu compte. D'acord amb aquest document, el client autoritza a pisos en dies a incloure totes les dades personals facilitades en relació amb una reserva, tant les seves com les de totes les persones esmentades a la reserva, a la base de dades confidencial de Pisos a dies per a futures comunicacions, segons el que estableix la Llei 15/2003, de 18 de desembre de 2003, qualificada de protecció de dades.

+376331330
pisosadias@gmail.com